Radnim danima od 11 do 15h

Koja doza Miše je potrebna za dobar dan? Konzumirati uz dooosta muzike od ponedeljka do petka između 11 i 15h. Svaka pesma je dobra, a svaki komentar sočan. U poslednje vreme nameračio se na poznate face iz muzičkog sazvežđa, pa ćete često čuti kako ćaska o prošlim danima i novim planovima sa najslušanijim glasovima u regionu. Dan uz Prvi vozi te na najlepša mesta kad je Miša za volanom.

O Miši

Jednog hladnog novembarskog dana u porodilištu prvi put je pustio glas i babice su uzviknule: ovaj će biti radio-voditelj! Umesto zvečke zgrabio je mikrofon i od tada ga ne pušta, a narod je to pozlatio poslovicom ”Igra se ko dete sa zvečkom”. Probao je da peva, probao je da svira, ali mu najbolje ide zviždanje, naročito sa tribina.

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti.

Venama mu naizmenično teku Dunav i more, a kad nije u vodi, čvrsto stoji na zemlji jer je davno shvatio da ko visoko leti, nisko pada. Zato nikad nije postao pilot. Svaki novi dan sa Mišom na Prvom radiju je čista pobeda (šale nad ozbiljnošću života).

Uz samo dva klika preuzmi aplikaciju Prvog radija i u svom džepu ponesi najbolje pesme sa domaće scene i regiona. Uživaj u ritmu hitova Sergeja Ćetkovića, Emine Jahović, Lexingtona, Aleksandre Radović i mnogih drugih…

0%