Radnim danima od 7 do 11h

Vrti se na stolici i peva od rane zore, a pauzu pravi da srkne kafu i sa Novosađanima podeli najvažnije informacije. Ona zna sve adrese na kojima ćete pronaći zabavne, umetničke i kulturne sadržaje, ali pre svih predloga njena svakodnevna misija jeste nežno razbuditi Novi Sad. Jutro uz Prvi je garancija dobrog dana, na garanciji je Andrejin potpis, a ti se prepusti od 7 do 11h.

O Andreji

Progovorila je pre prvog rođendana, a kažu da je ubrzo i zapevala. Kada se delio talenat za muziku, stala je u red dva puta, pa je zato propustila sport. Njena omiljena gimnastika je držanje violine i gudala, a od pre koju godinu i podizanje reglera na radijskoj mikseti. Ne voli da drži varjaču, ni ostale kuhinjske instrumente, zato mašta da se uda za kuvara. Andreja nikada neće zakuvati svađu, ali će rado bocnuti otrovnim komentarom onoga ko je to zaslužio.

Sve se vraća.

Zato ona bira da šalje samo pozitivnu energiju u novosadska jutra. Voli poklone, pa joj poklonite svoju pažnju svakog jutra uz Prvi, a ona će vam uzvratiti najlepšom muzikom.

Uz samo dva klika preuzmi aplikaciju Prvog radija i u svom džepu ponesi najbolje pesme sa domaće scene i regiona. Uživaj u ritmu hitova Sergeja Ćetkovića, Emine Jahović, Lexingtona, Aleksandre Radović i mnogih drugih…

0%