popodne uz prvi sa majom

Popodne uz Prvi mami ti osmeh uz tvoju omiljenu domaću stvar

Popodne uz prvi slušaj svakog radnog dana od 15 do 19h

Skita po vašem komšiluku u potrazi za lepim vestima, sa zadovoljstvom iskopa stari domaći film ili seriju koji će vas podsetiti na detinjstvo, izaziva vas muzičkim pitanjima, a najviše voli da vas podseti na romantične zaplete nekom pesmom.

Oduvek je rado trčala pred mikrofon, a danas joj bez njega ne prolazi dan.

Ako vam ona skuva kafu, budite sigurni da ćete je popiti iz šoljice kakvu nikad niste videli. Osim šolja, skuplja osmehe, a najviše voli da čuje ljubavnu priču koja završava sa ”živeli su srećno do kraja života”. Njen život je romantični film, a ni pozorišna scena joj nije strana.

Ni to što se ”dan” i ”san” rimuju, nije slučajnost jer je Maja kraljica rime, ali većinu njih čuva u sveskama i čeka da ih jednog dana objavi ili nameni nekom kompozitoru i pevaču. Ne može da zamisli dan bez muzike, zato je popodne sa Majom na Prvom radiju prava pesma!

prvi radio novi sad užice subotica prvi radio aplikacija

Uz samo dva klika preuzmi aplikaciju Prvog radija i u svom džepu ponesi najbolje pesme sa domaće scene i regiona. Uživaj u ritmu hitova Sergeja Ćetkovića, Emine Jahović, Lexingtona, Aleksandre Radović i mnogih drugih…

prvi radio novi sad užice subotica prvi radio aplikacija

Novi Sad

Radno vreme

Subotica

Radno vreme

Užice

Radno vreme

prviradiologowhite

© 2022 Prvi radio. Sva prava zadržana.

0%