Radnim danima od 15 do 19h

Skita po vašem komšiluku u potrazi za lepim vestima, sa zadovoljstvom iskopa stari domaći film ili seriju koji će vas podsetiti na detinjstvo, izaziva vas muzičkim pitanjima, a najviše voli da vas podseti na romantične zaplete nekom pesmom. Popodne sa Majom konzumira se kao slatko od bake: zatvorenih očiju sa osmehom uz omiljenu domaću stvar od 15 do 19h.

O Maji

Ako vam ona skuva kafu, budite sigurni da ćete je popiti iz šoljice kakvu nikad niste videli. Osim šolja, skuplja osmehe, a najviše voli da čuje ljubavnu priču koja završava sa ”živeli su srećno do kraja života”. Njen život je romantični film, a ni pozorišna scena joj nije strana. Oduvek je rado trčala pred mikrofon, a danas joj bez njega ne prolazi dan što znači da je ostvarila svoj san. Ni to što se ”dan” i ”san” rimuju, nije slučajnost jer je Maja kraljica rime, ali većinu njih čuva u sveskama i čeka da ih jednog dana objavi ili nameni nekom kompozitoru i pevaču. 

Sve se dešava sa razlogom.

Ne može da zamisli dan bez muzike, zato je popodne sa Majom na Prvom radiju prava pesma!

Uz samo dva klika preuzmi aplikaciju Prvog radija i u svom džepu ponesi najbolje pesme sa domaće scene i regiona. Uživaj u ritmu hitova Sergeja Ćetkovića, Emine Jahović, Lexingtona, Aleksandre Radović i mnogih drugih…

0%